Sunday, April 5, 2009

Aqila Doter Yies 2nd Birthday!

Hari ni aku ade jemputan birthday Nur Najah Aqilah doter to Intan Elyies yg kini sdg berbadan due..ekekee...dah 2 thn anak ko kan? sekejap je rasenye..airiel pon coming end of august nk 2 thn dah..tp x dapat celebrate cam ko ni sbb mase tu bln pose..ehehe..
aku gerak dari umah pkl 2 lebih..n tersesat lak nak ke umah yies ni..hadei...map lak lupe nk bwk..aku call si yies ni die tgh sing the song lak..kahh...last2 aku call en. apis somi k ila..mmg terer bab jalan..at last aku sampai..sampai2 je smue org dah nak balik..sedih aku..huhuhuh...Kak Fiza, Sya, Kak Ila, Ayien, mummy smue dah nak balik..sara n anne dah balik dah pon..huhuhuh..tp xpe la ade jgk geng lambat lagik...yam, kak su n kak aiza..ehehe..mase ni aku first time bersua muke dgn mummy...sempat jumpe kejap sgt..pastu yam..dapat jgk la borak dgn die tp x puas sgt borak..huhuh..nk wat camne dah lambat kan? tp makanan amatla banyak n sedapp..aku mkn nasi beriyani n mihun goreng..so let's see the picture okeh..huhuh..x banyak sgt pic..




minnie mouse cake hasil tangan
Herda yg dah tinggal separuh..huhuh..

antara banner yg ade...ehehe

hadiah aqila..banyaknye..dah mcm hadiah kawin plak..
apela dlm beg guess tu kan..dr besen tu yies..kahhhh


2 org same name..Airiel Fareezqy n Airell Hazieq



Airiel n Birthday Girl yg amat sopan n pemalu..Nur Najah Aqilah


Me n Yam..aku amat la burok di sebelah yam..
bagaikan bergambar dgn model lak..ekekee
Hwaaa....yam x nampak cam peknen pon..huhuh


Ini lak antara aksi2 Airiel n Alya..kpd yg empunya doter in law ni jgn mare erk...Alya memelok Airiel n Airiel saje la plak sandar kat Alya suh Alya pelok dr belakang..kaahhh..anak aku..x malu suh pompuan pelok die..eekkekekee







Me n Airiel...

Kami geng lambat yg dah nak balik tp
posing dulu dgn tuan tanah...

cute minnie mouse cup cake...

ade je yg tersangkut nk dibeli..huhuh...
2 shirt dr aqma, bb jeans from Ayien
dan makjun anggun bistari from kak zura...
smue org dah jadik sales girl berjual beli..kahhh..aku mmg x leh tahan kalau bab2 mengabiskan duit ni...hadei...ape nk buat..tu smue napsu..huhuhuh...ape nk jadik x tau la..ekeke..
Anyway thank u so much to Yies n Family kerane menjemput kami anak beranak utk makan di rumah ko erk..sungguh sedap smue makanan..mesti ko penat layan org datang kan sbb ramai gile org dtg..mmg meriah sampai krem2 kaki ko yies..cian ko..ehehehe

10 comments:

  1. BURUKNYA AKU DOK CANGKUNG..MCM MAID WEII..WAKAKAKAKA.

    ReplyDelete
  2. uih soping lagi? kahhhhhhhhhh dahsat tol la ko paiz... x leh lawan napsu soping ko kahhh...

    ReplyDelete
  3. lawo sungguh si yam aku tgk...betul la mcm model..tak rupe ibu ngandung pon...jeles nih... yg nko plak apehal ko dokong si airiel tu gitu rupenyer..tersiksa dier..kahhhhh....berat sgt ke?

    ReplyDelete
  4. whakakka...sue cangkung x leh blah!!!kahhhh
    dapat gak ko snap gambo kek tu..aku x dpt weh!!!sampai time puncak...mase potong2 aku tgk mencekik.hehhe

    ReplyDelete
  5. bestnyeee..ak hanya dpt tgk dr lapotp aje..
    huahauhauahu....

    ReplyDelete
  6. kak su - tulah ko excited sgt nak cangkung..ekekeke...kan dah jadik maid..kalah maid kak aiza...die pon x dek mencangkung..kahhh...

    suel - tuh la aku pon x tau kenape aku ni erk..pantang org tunjuk skit kat aku sure kepale otak aku kate beli beli jgn x beli..ekekee..

    eda - tuh la pasal..lawokan dak yam tu...jeles aku..ekeke..aku dokong airiel gitu biasela krn mengcover spare tyre ku itew..kahhhh..

    sya - dapat la jgk aku snap kek tu..tp setengah jerk...kalau ko nk full of that cake ko mintak kat her..sure die ade..ekekeke

    teha - tuh la teha..nnt bile balik sini kite jumpe erk..aku x penah jumpe ko teha..tingin nak jumpe ko..jumpe ko terus ko ade 2 anak dah..eehhee..

    ReplyDelete
  7. ekeke...segannye dgn akak paiz taw, nk gurau sende pun x dan, penat cr jln x abis lg mase nie, x dek mood sgt...geram sgt same airiel, apsal le x mau same untie yam nie!? ekeke...

    ReplyDelete
  8. mak aii..melangit si Yam cantek jelita tu. Tenggelam kau soy! rimbun je aku nampak kau. Ni kalau aku yg amik gambar sebelah2 ngan dia, mau tak nampak trus aku! hihihi..

    ReplyDelete
  9. yam - ko segan dgn akak yam? aku lagik segan dgn ko yg sopan lagi rupawan itu..ekekeke...airiel tu ambik mase skit yam..jgn ambik ati dgn die erk..ye ye jerk aku..kahhh...ala yam itu tandenye boy dlm pewot ko tu lagik encem dr airiel tu yg airiel x mo kat ko tu..ehehe..

    kak ai - tau xpe ko kak ai...aku rase cam burok giler sey aku dok sebelah yam yang anggun tu..ehehehe...

    ReplyDelete
  10. hai ...thanks sebab jadik follower blog kiter yang tak seberapa . Sowi tak sempat nak berkenalan ngan semua pada hari kejadian

    ReplyDelete