Sunday, April 26, 2009

Airiel lak transform..

sebenanye niat aku nak biarkan airiel berambut panjang biar jambu...kahhh.tp rambut die bkn makin lame makin panjang tp makin tebal lak..jadik maka itu aku mengambil keputusan utk potong je la rambut airiel tu sbb die pon nampak mcm rimas coz asik tergaru2 telinge die n blakang telinge die pon dah luke2 dah akibat digaru..huhuhuh...so pegila kedai gunting rambut..org tu start je nak mesin rambut die die pon dah start nangis meronta2..kahh..sebenanye x terniat pon nak ambik gambo tp oleh sbb mcm lawak je kan maka aku ambikla pic bersama video gune hp jerk..kamera x bawak..ehehehe...korg tgkla gelagat airiel ni..melalak meronta nak turun tgh2 potong rambut, risau aku kot2 org tu termesin la kepale anak aku tu...hhuhuhu..seb baik slamat..tp yg lawaknye lagik turun2 je dr krusi gunting rambut tu nak bukak pintu menuju ke kereta sempat lak die babai tukang gunting tuh...ketawa smue org ...yelah dah melalak melolong tetibe babai lak...ekekekeke..airiel airiel...




video

melalak melolong die sampai nak terjun ke bawah..ekekee

12 comments:

  1. wakakakakakaka....lawak la wei! seksaan! hihihi..aritu pon aku ngan kaman siap brenti kat luar kedai gunting tgk budak lelaki melalak kene guntuing rambut..hihihi..

    ReplyDelete
  2. wakakaka.. cm akil 1st time kene gunting rambut.. tp 2nd time x nangis dh ..

    ReplyDelete
  3. alllaaaa ciannnye airiel paehh...
    terseksa tgk dia kne gunting rambut...
    si farah plak makin kite gunting rambut depan dia makin la dia nak tunduk kepala.. hahaha

    ReplyDelete
  4. hihihih....bersungguh tol airiel melalak ek.hehehe...

    ReplyDelete
  5. yelahhh..sian aku tgk dak airiel tu faiz..amy lak dok tutup molot dia..hehehe
    aku plak yg takut tgk indu tu potong rmbot airiel...laju sggh..

    ReplyDelete
  6. laju tul indu tu potong..ngeri.....klau aku la dah terpeleot kemana dah gunting tuh

    ReplyDelete
  7. hehe..kena berguru dgn izz ni.. hehe

    kak ila pun lebih prefer potong rambut izz kat kedai keling. tp setakat ni kat shah alam tu je aku rasa puas hati. senang & cekap dia wat keje. aku ckp je nak wat style apa.. semua dia leh buat

    latest rambut izz..aku bawak gambo akim AF.. haha..sy mau potong ini macam..wokehhh

    ReplyDelete
  8. qimie pon cemni la kalo kena mesin rmbut dia... skang ni bio pjg jap... smlm papa die potg keliling telinga n nipis kan bahagian situ... langsung x bediam... kahhhhhhh

    ReplyDelete
  9. kak ai - mak aih..sampai benti korg tgk budak tu erk...kahhhh...

    k zura - kalau first time je nangis xpe..airiel ni bertime2 dah nangisnye..asal time gunting rambut je nangis..eekkek

    k ayu - tunduk pale je takpe..jgn die meraung sudah..lagik haru nak ptong rambut takot terkene gunting lak nnt..huhuh..

    kak aiza - tuhla bersungguh kan? ekeke..airell ko camner kalau gunting rambut? ehehe

    elly - harus kene tutup mulut die ell sbb rambut masok mulut die dah banyak dah..india tu mmg laju, nak je aku sound tp die garang sey..takot aku..ekekee

    eda - tuhla aku pon takot nasib airiel xdek paper..kalau x aku saman die..kaahh...die professional tu eda..tah bape lame abad die dah keje kat kedai tu..ekeke

    kak ila - tuhla kak ila...amy dgn airiel mmg potong rambut kat situ jerk...die potong puas ati kemas jerk pastu x la mahal sgt pon..mak aih..sampai bawak gambo nak potong rambut izz..ekekeke..nnt aku pon nak buat camtu gak la..kahhh

    suel - tuhla suel..nak wat camner..aku berniat mmg nak panjangkan rambut die tp die gatal telinge sampai luke blakang telinge die garu..tu yg kesian tu..terpaksela aku potong skit jgk lagi2 kat bahagian telinge tu..

    ReplyDelete
  10. ayoyoooo...
    setakat ni aku tak pernah bawak mierza bergunting di luar.abg sopi jek yg mengerjekan.

    tp si boy abg sopi hantar gunting kat kedai amoi.budak jantan tu penggeli nak mampus terangkat2 bahunye pehtu tergelak2 kegelian.

    ReplyDelete
  11. kak fiza - abg sopi ko rajin x pela kak pza..kitorg m bawak je kedai tp x slalu sgt tu yg airiel jakun smcm tu..ekeke...amboi boy geli dgn amoi ke??eheheh

    ReplyDelete
  12. Oii paiz...ko ni speror erkk?? bapa byk aku komen dlm blog ko ni?? ko yg jarang msk blog aku...lg mau ckp aku tak link!! MARAH NI WEIII!!!

    ReplyDelete