Tuesday, March 31, 2009

Tag zaman dah pecah dare n dah malatopp from Kak Zura n Herda

Kali ni lak tag dari Kak Zura makjun anggun bistari n Her kocok..kahh...hadei..mcm2...oleh sbb aku xdek sgt pic dlm pantang n xdek langsung..xdek langsung ok.. pic time pewot buncit..sbb aku amat benci rupe aku semasa peknen sbb amatla burok sey...so aku tepek pic aku semase kawin, honeymoon n semasa dah selamat meneran Airiel keluar..ekekeke..so layan k..

mcm india btol kan? kahhh

ni mase majlis bertandang di rumah lelaki...
kuning diraja ko...ehehe


nih puteri ape x tau la..kahhh


sblm nikah n pecah dare..kahh

akan pecah dare sebentar saje lagik..kahhh



dah dipecahkan dare..ekekeke..

Honeymoon @ Endau Rompin


12 ke 13 jam selepas melahirkan Airiel..
tq erk kengkawan kerane menziarahi aku tp
korang asikla snap pic korang..xdek pon pic aku
dgn baby..hwaa.....
Beberapa hari selepas melahirkan...
kire dalam pantang la nih..sgt gomokkan??

majlis cukur Airiel..mcm ko je yg kurus huda..
muke ko cengkung...
Airiel around 6 months..tunggu nak
masuk wayang tgk cite pocong...


ni lak mase kat tesco ampang...

ni lak kat klinik pakar kanak2 kat banting
mase ni Airiel kene cirit birit..huhuhh



ini lak nk masuk wayang jgk tgk cite congkak

ini bln pose 2008

this is the latest one..this year..

ini pon latest..tertutup pewot aku kan..kahhh..

So sesape yg lom buat tag pic zaman lom pecah dare, dah pecah dare n dah malatopp ni sile la buat ok..jgn segan siluu..ehehehe..

10 comments:

  1. WAKAKAKAKAK...aku suka tengok

    ReplyDelete
  2. kak ila - suke ke guling2 tgk aku..kahh....kesimpulannye badan aku semakin di pam n dipam..kan??ehehe

    ReplyDelete
  3. Ternyata makin hari kau makin cantek!!!! :)

    ReplyDelete
  4. gambo first tu sejibik rupe hindu..wakakakaka
    pandai mak andam make over korang..kahhhhh... aku tgk nko ni tak make up pun natural beauty la faiz... klau over make up tu yg jadi ifa raziah tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. mak aii .. banyak nye ko tuko2 bj yek.. daku x tuko2 bj pun dh penat layan org .. adehhh ..

    paeh tp kamoo tetap cuteee (dan akan mengancam kalau makan MAB nnt yehaaa)

    ReplyDelete
  6. kak ai - yelah tu..mekasey...kembang jubo aku sekejap..kahhhh..tp ko pon ape kurangnye kan..cam anak dare jerk..ekekee lagik xdek spare tyre cam aku...ekekkee

    eda - tuhla pasal..org sebelah aku yg sejibik muke hindu dgn aku2 skali terkene penangan..kahhh...itula pasalnye aku x suke make up eda..kalau ko tgk pic tunang aku lagikla lain gile muke aku dgn make up yg amat tebal...huhuhuhh

    kak zura - banyak erk tuka baju? ala xpela..sekali seumor idop..ekekee..tuhlaa smg bodyku akan lebih shaping lepas makan makjun ko tu k zura..ekekeke

    ReplyDelete
  7. oit... ko bwk aireil g tgk wayg cite antu? kahhhhhhhh... kecit2 dah masuk wyg eh... sib baik x mergm... aku x penh bwk qmie msuk panggung, ishhkkk tkut lak die melasak nanti hehehe

    ReplyDelete
  8. suel - haah dr dlm perot aku dah bawak die nengok cite hantu cite jgn pandang blakang..pastu dah kuar dr pewot cite congkak pastu beso skit pocong..ekeke..aku dah banyak kali bawak die tgk wayang n x penah meragam..ade sekali la aku bawak tgk cite rogue (cite boye) die x dok diam..mungkin die x suke kot dgn boye..kaahh...n yg terbaru cite upin n ipin..die amat sukee..ko tryla bwk..ok punyee..ehehee..wehh pamperss ko ni nk suh aku buat pekasam erk?? ekkekeke...kang aku jual kang..kaaaaaaahhh

    ReplyDelete
  9. wah k.faiz, ayu gitu posing gmbr kawin ek, ekeke...tomei2...

    ReplyDelete
  10. yam - mase sblm n baru2 kawin cantik la jgk..lepas ade anak..kahh badan aku bagaikan di pam pam..huhuhuhh..lagik2 tang pewot..susah betol nak hapuskan spare tyre ku ini..

    ReplyDelete