Monday, March 30, 2009

Tag gambar spastik aka zaman blom pecah dara from Syafa...

adehai ngkorang ni...huhuhh..tag gambo zaman sblm pecah dare lak...tag ni aku kene dgn syafa..so aku dah menjalankan tanggung jawab aku..susah gak nk carik gambo2 spastik ni..kaaaaaaahh...tp xper..aku suke..lain dr yg lain nih...ehehee..so jom kite layan pic2 zaman sblm pecah dare k..

gambo ni mase tgh dating..mkn mcd x silap aku..
en. somi ku yg ambikkan gambo ni..kenkonon candid
snap la ni..dulu mase becinte leh la die snap2 pic aku..
cube skrg aku suh candid snap mau die ckp kat aku
tangkap la gambo sendiri..kaaaaaahh..

Ini lak gambo cover cun...masih zaman dara lagik..
kih kih..cun x? kahhh

Ini mmg spastik..aku bersama Huda di KLCC..
mase ni umur aku 17thn x silap aku kan Huda?
mase ni aku nk gi dating...dgn sape?? dgn bf2 aku la..kahh
ha..yang ni lagi spastik..cube teka aku yg mane??
kahhh..aku y berdiri ke 2 dari kanan..
mase ni kat sek. menengah..form 3 ke form 4 ntah..
mase ni aku masok english club n mase ni ade game
football tp kene pakai pakaian beragam..so aku pakaila
baju tido tu..ngeh ngeh...x nampak tu..ade yg pakai baju
peknen siap pewot beso lagik..kahh..mmg lawak bile
diingatkan..

Ini lak mase sekolah menengah jgk..mase ni form 2 or form 3..
x bape nk hingat..ini la geng2 aku di skolah..ehehe..kenangan nih..


7 comments:

  1. heheh paeh..suar kecik bawah tu tak tahan tuuuuu..hahaha..dulu dating ms sekolah mesti bawa kawan kan..kahhhh tutup muslihat hahahaha..

    ReplyDelete
  2. aku lawok gambo ko yg kat klcc tu...dah la mcm pengkid rupenye...kahhhhhhh......

    ReplyDelete
  3. her - kahhh..berdekah2 ko gelakkan aku erk..time tu dah pesen gitu gaye..ekeke...harus bawak kawan..takot sey...ekekek..

    eda - hamboi syok ko gelakkan aku erk..pengkid ker? kurus giler aku kan..kerempeng jerk..beshnye kalau dapat badan mcm tu balik..huhuhuh...pewot pon leper xdek spare tyre..mase ni aku baru kuar spital..kene demam panas..tu yg kurus tu..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. Aku dulu pon ade gak suar kuncup kat bawah tu..kahhhhhhhhhhh..tp mmg best kalau tengok balik gambar lama2 tau..kelako je.. :P

    ReplyDelete
  5. kak ai - ko pon ade jgk ker? kahh..carrot cut tu...ehehe...haah mmg syok..sebenanye banyak lg gambo2 yg x leh blah tp yela kan kene scan gambo dulu2 ni..tu pon aku cilok dr blog member aku..kahhh

    ReplyDelete
  6. klu ble aq nk jgak la ckit cipap ko to ea..

    ReplyDelete