Wednesday, March 25, 2009

M.Com @ KLCC meet Zie Brunei

Hari ni ialah hari yg ditunggu2 utk menggedik lagi dgn geng2 m.com..kahh..aku mmg slalunye x sabar kalau nk jumpe korang, tp hari ni gath ini menjadi lebih istimewa sbb org jauh besenku Zie yang jauh dari Brunei (perasan kejap) kahhh...datang ke Malaysia..kali ni venue gedik ialah di KLCC dan tema yg same iaitu Pot Luck la..tp mcm janji je kan korg ramai lak yg pakai baju itam..nyesal aku x join utk membantu aku tidak menampakkan spare tyre yg ade bak kate Sya..ekekkeke...ape pon hari ni mmg enjoy..n Zie pulak yg ayu n sopan santun serta doter in law ku (perasan lagik skali) yang sgt comey n gebus serta suaminye yg ehem ehem (bak kate sya jgk tu...ekeke)...kitorg amat enjoy skali pd hari ini tentu zie pon tekejut dgn kegedikan dan keoveran kite smue lebih2 lagi kak ai..kahhh...aku saje kenekan ko tu kak ai..jgn mare erk..tp ko la yg paling best...eehheehe..up ko tuh..dan lagi satu kekejutan hari ini ialah ramainye pakai dslr..huhuhh...jeles jeles...tp xpela xdek rezeki lagik utk aku pakai encik dslr tu..pakai je la encik sony aku ni(bak kate sya lagik skali)..ekekeke..tp Zie mmg besh..mcm2 dr Brunei yg die bawak..kipas, keychain, kuih cincin brunei n wonderful scrapping for us!! i really love u Zie..ehehe..cantik bangat..sampai meleleh2 air mate org tu...ehehe..tp aku sedey sbb keychain yg zie bg tu aku tetinggal kat sane..hwaa!!...sampai aku call kak su n sya suh kutipkan utk aku tp apekandaye smue org dah beredar dr situ waktu aku call..huhhuhuh..sgt sedey...mmg memule amy suh aku ambik tp aku lupe lak...xpela xdek rezeki aku kan..melepas aku ketip kuku keychain brunei tu...lagik satu surprise ialah diorg celebrate belated birthday zie n hana..aku pon x tau memule tu..tetibe je k zura dtg bwk kek n surprised!!!..sgt teruja ok...rupenye according to kak zura hanye kak ila n k zura je yg tau pasal tu belated birthday zie n hana ni..aku pon lupe x bwk present utk diorg..tp aku mmg plan nak kasi zie voucher buffet Japanese Restaurent di Golden Palace..sbb die kan love Japanese Food..harap ko suke erk Zie..len kali aku kasi doter in law ku itew baju yg comey2 mcm die k..sure gile gedik aku beli baju dak gegirl..ekekeek..so itu la citer aku ttg gath ni..sile jenguk adegan pelok memelok,cium mencium n rabe merabe di bawah pulak ok.. ngeh ngeh..

aku perasan utk ke berape kalinye x tau..
kahhh..korg jgn jeles erk..
korang anggap je la aku wat scrapping
utk zie k..kaaaaaaaahh...

time ni hubby ku kate dah nak sampai
tapi aku tgk klcc tu jauh lagik..
huhuhh....x saba towl aku nih...

Me with Zie..akhirnye bertemu jua..
Thank you so much Zie for your
wonderful scrapping for Airiel..

lagik posing dgn Zie berbackgroundkan pool kids


Airiel with his mil..kahh...


Perbezaan org Malaysia n Brunei...apakah itew?? ehehe



merah2 muke Hana nangis..

Inilah menu aku utk gath kali ni..roti telor..
soryla zie..aku kate nk bwk roti sardin gulung..
tp apekandaye aku x sempat..sardin aku dah beli
2 tin leper..tp x terbuat..ni pon aku bangun pkl 6.30am
zie..kalau aku buat roti sardin mau aku kene bangun
pukul 4am...ehehehe..
Airiel with Papa

Airiel n kipas brunei...

hadei anak aku..mengganggu btol org nk study tuhh..


comey kasut ko zie..zie pon geng kasut boye jgk...


Antara yg dapat award...smue terharu sampai ade
yang melelehkan air mate..huhuhuh..


Surprise Belated Hana n Zie Birthday...


M.com Bloggers...

Bapak2 m.com...

Me, Sara, Kak Ila, Syafa, Kak Fiza n Zie

Me, Sara, Nas, Kak Fiza, Kak Ila

posing smuer..

Dina menari ke tu?

ragam anak- anak...

nak pegi mane tu izz?

Eja, Baby, Sofea, Akil n Alya

Airiel n Izz

Airiel n Akil

Sofea

Airiel n Baby

Kak Zura mengejar Akil yg nak
lari masuk dlm pool..ekeke..
Kak Ila n Izz..
Izz ajak mummy tido ke nk mandi pool tu?..
Izz: Mummy...izz nk tido..
Mummy: mummy sibukla nk try test kamera baru
cian izz...
besidang.. Kak Ai, kenape muke ko ketat
je waktu ni? ekekeke..

En. Apis dgn dslr barunye..sungguh jeles...


Airiel n Rais beradu minum air...

Me with one of my fringe gang..
lagik sorg nun jauh di Aussie..
Me with Kak Ai cun melecun...


geng baju itam..


Syafa n Sara...



Me n Sara... kaki posing..ehehe..
rambut aku dah serabai waktu ni sbb
amatla panas..


Kak Ai n Oppet & Zie n Hana

Me n Airiel, Zie n Hana & Kak Yatie n Rais

Me, Kak Fiza n Kak Su...
nak balik dah...

sedihnye doter in law ni nk bepisah dgn mother in law..kaaaaahhh

kipas datang dr brunei..hwaa....souvenir lg 1 tetinggal...

scrapping from Zie...sgt cantik zie..tq so much zie!! i love u!!

aku abadikan di sini sementare aku
menempah frame
sireh emas ko pon nk enterprame jgk sya..kahhh
so mase ni mmg happening sgt2..n mase nk balik tu sedih jgk nk bepisah dgn Zie n Hana sbb bile la lagi dapat jumpe mereka ni..nnt rajin2 la datang Malaysia erk Zie..we all here gonna miss u so much dear!!!

6 comments:

  1. hehe...macam2 kerenah mak-mak ayam..

    wahhh selamat mencuci pek...

    ReplyDelete
  2. ish ish ishhhhhhhhhhh...sape la yg sampai menetest kan air mata tu ha? ooooooooooo! yg cun melecun tu! aku tau...aku tau.. :P

    tp mmg best kan? dlm panas2 cam oven pon. sumenya berjalan ngan lancarrrrr..

    ReplyDelete
  3. paiz... sory pasal weekend lepas... sepupu aku meninggal then hp aku wat hal... mcm2 masalah sampai x tau pe citer perjumpaan kite pasal pampers tu huhuu....

    ReplyDelete
  4. mmg sonok!!
    mmg havoc!!
    wah3...byk tul gambo ko ngan besan/menantu yerk!!!ngeh..ngeh..yela..kasi can la..1st time jpe..pastu ntah bile nak jpe lagi kan...uhuk2..cian...menantu jauh2...

    ReplyDelete
  5. amboi2...sakan yer buat gambo airell ngan hana..hahahahha....takpe..harap2 jodoh diaorg berpanjangan..hehehe

    ReplyDelete
  6. kak ila - ko x cube ke sireh ni? wangi n berangin gilers...eeekekkee

    kak ai - ko tau erk kak ai? seb baik ko tau sape..mesti org tu tgh kembang jubo kan? kan? kahhhh
    ye..mmg panas sampai fringe aku dah serabai..kahh..tp tetap maintain kan..ekekeke

    suel - tuhla suel..ntah bile aku nak pass pampers ko ni..huhuuhh..ari tu pon aku x sempat nk gi tgk belon panas tu..nnt kite deal lain k..

    syafa - biase la sya..bkn slalu jumpe kan kan?? ekekke..jauh di mate dekat di hati gitu..ekekke

    yies - ye yies..harap2 begitu la..mau ke org brunei nak dgn org malaysia? kahhh....gurauan semate je tu..ehehhee

    ReplyDelete