Saturday, March 28, 2009

last day di kuantan..huhuuhh

dah nak balik dah setelah 3 hari berada di kuantan..not so bad laa bandar kuantan ni...aku jumpe ikan bakar yg sgt sedap..ehehee...n kat sini gak ade sure heboh tp aku x sempat pegi pon sbb smlm pegi cherating x jumpe2..kahh..last2 sampai ke kemaman terengganu..eekekkee..ok la...kat sini gak celcom berokband aku sangat la laju..mintak2 balik banting nnt die laju jgk.. leh aku update blog dgn lajunye jgk..kan?? huhuuhhh..so c u all in next entry trip kami di kuantan...byeee...

owh lupe lak kepade kak ila n sya n sesape yg tag n bg aku award tu nnt aku kutip n tepek erk...tenkiu so muchh!!!muuahh!! ngeee....

2 comments: