Wednesday, March 4, 2009

Birthday Wishing Tag from Kak Ila..


time kasih kpd kak ila skali lagi kerane sudi mengetag aku..mcm ko sorg je yg suke tag aku ni..kaaaaaahh..so let's do this tag ok..







Rules of the tag:
1)Make a list of what u want on your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yoursok,my 10 wishes!
--------------------------------
My wish on my befday:-
1) semoga dipanjangkan umur
2) semoga aku dimurahkan rezeki
3) semoga aku bahagia di samping suami n anak2 sehingga ke akhir hayat
4) semoga dicapaikan cita2 ku serta keluarga ku..(lebih2 lg husband ku sbb die banyak sgt cita2..ehehe)
5) semoga aku dapat pakai kete impian aku
6) semoga aku dapat berjalan sakan mengelilingi dunia
7) semoga aku ditunjukkan ke jalan yg benar dan tidak sesat
8) semoga aku tergolong dlm org2 yg beriman
9)semoga anak ku jadik anak2 yg soleh n solehah
10) semoga aku tabah menjalani kehidupan
Amin..smg termakbul smuenye..
p/s- k ila..memerah otak aku memikirkan 10 ni tau..ekeke..

------------------------------------------------------
Who`s after this? check it out~
1- Ayien
2- Yaya
3- Huda
4- Fazla
5- Suel
6- Herda
7- Syafa
8- Kak Wilda
9- Sara
10- Kak Kir

Aku tak tau korang dah buat ke tak tag ni..tp buat je la erk..ekeke..






No comments:

Post a Comment