Thursday, March 19, 2009

Baju Airiel lagi...

Entry kali ni saje nk tepek baju Airiel...yg sepasang sluar jeans n shirt oshkosh ni nenek sg besi die yg belikan...huhuuh..sluar jeans con con n oshkosh t shirt...ok airiel..say thank u to ur nenek sg besi k..ngeh ngeh..



sepasang dr nenek sg besi...

Jeans con con n oshkosh t shirt..



con con?? huhuuhh..


yang ni lak Yies memperkenal kan kawan ofis die Aqma kpd aku yg gile beli baju ni...jadik aku dgn jayanye menghabiskan duit aku utk membeli baju2 airiel...tp baju2 die mmg la smart utk anak aku tuh...ekekekee..ter up anak sendiri lak..tp aku suke sgt baju2 tu..aku ambik banyak baju timberland tu sbb bukan senang nk jumpe n harge die pon aku suke..kahhh...yg paling aku suke ialah baju sepasang suar polo kotak2 n long sleeve 47 racing..airiel pakai mcm nk pegi main golf dah..ekekkee...aku siap dapat 3 free gift lagik..okla..sbb harge die x la pricey sgt..kpd aqma kalau ade baju cun2 lagik inform aku erk..eekkeke..aku x taula camane kalau aku ade anak gegirl...mesti lagik giler haku..huhuuhuhh


kotak tokey jdm yg aqma pakai...kekekekkee..



aku tekejut sbb bukak2 je tetibe ade pink lak!!



t-shirt for Airiel




suke sgt dgn baju n sluar ni...
Polo Pants n Long Sleeve 47 Racing


Timberland Shirts



Hackett Shirt..ponn smart..


3 pcs free gift!



cute jerk bende ni..ehehee


Invoice ko mmg kelas aqma..ekekeke..


walaupun aku dah berjanji x mo beli baju airiel lagi sbb almari dah penuh aku tetap jgk beli lagik..uhuhuuhuh..amatla terok habit aku nih...ape nak jadik aku ni??camnne la kalau aku dapat anak pompuan kan??mesti aku lagik gile meroyan beli baju...huhuuhuhh...


9 comments:

  1. paih...akak pon berkenan gak yang polo + suar petak2 tu.masa bukak website tu pon ingat nk beli.sekali dah sold.upernyer ko yang amek yer..huhuhuuh.banyak giler baju airiel ko.airell aku dah lama aku tak shpg baju tuk dia..

    ReplyDelete
  2. tu dia..hahahahha..ambik ko...sekali borong..1 kotak mate 5 aku penuh..hahahahhahaa....

    bagus ko..shopping sampai lebam yer...

    ReplyDelete
  3. gile laaaaa...bertuah anak bujang sorang ni

    nasib aku xde anak ppuan..kalau x aku dah pinang airel..leh ko bg anak aku baju free. kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. kak aiza - laa ye ke ko bekenan? sowie..aku dah rembat dulu..tp kan mmg smart suit tu kak aiza..aku suke sgt..

    yies - kahh yies..kotak jdm ko jadik mangse..aku x tahan la tgk baju2 ofis mate ko tu..ko la ni introduce kat aku..kahhh

    kak ila - jomla kite same2 buat gegirl lak..biar kering poket..ekekekee

    ReplyDelete
  5. weh byknyer...... kaya banget mak si airiel nih...

    ReplyDelete
  6. giler kentanggggggggg banyak baju airiel... soping je keje ko eh...x pe... xpe... h0bi tuk org byk duit kahhhhhhhhh....

    ReplyDelete
  7. eda - banyak ade makne tu...sethn setengah x yah beli baju airiel lagi..ehehe

    elly - aku beli yg murah2 nye ell bkn dr dlm butik..kalau dr dlm butik selai nk beli pon pk 2 30 kali..kahh

    ReplyDelete
  8. Ting tong ting tong mak ooiii ko faiz...smpi lenjun ko sopin Bju tuk airel..bertuahhhh pya anak dpt mak cam kamooo..Giler kentang betul ko....

    ReplyDelete
  9. eh jap jap..aku confuse rupenye antara elly dgn ell..rupenye elly tu suel ker? kahh..aku ingatkan ko el..ekekek..leh lak aku terkonpuse..kahhhhh...ala ell tu buat stok setahun lebih tu..pas ni x beli baju dah...ekkekeke..harp2 mulut aku masin...huhuuhh

    ReplyDelete