Tuesday, March 3, 2009

Airiel n Baju dr blog Ayien..

entry ni sebenanye nk cite pasal Airiel..ari tu aku pegila turun bwh kejap, mase tu airiel dah tido..n bile aku naik atas balik n masuk bilik tgk2 airiel tido mcm ni..kahh..gelak aku..nape la jadik camnih pdhal sblm tu die elok je tido atas katil..mungkin die mencarik aku n bile carik2 xdek konon nk turun katil at last ngantok la plak..so landing je la kat situ kot..kaaaaahh..




kahh..anakkuu
ni plak nk cite pasal aku order baju kat blog ayien..ayien jual amatla reasonable price..n die jgk leh jadik tukang advise saiz sbb die tau saiz airiel camne..mmg just nice baju yg airiel pakai..lelagik overall.. credit to ayien k.. http://babyjayscloset.blogspot.com/

parcel from Ayien


Levi's Jeans

Esprit Jeans

Next Long Sleeve shirt

Mac Little Monkey Overall..

just nice Airiel pakai..tq Ayien..

6 comments:

  1. sian airel..betul2 ngantuk..wakkakaka

    cantik baju2 ko beli paeh...amat berbaloi...

    ReplyDelete
  2. ko ni soping aje keje nye ye Paeh?

    ReplyDelete
  3. weh paeh..airiel tido sebijik mcm dina tido ari tu!!!kahhhh...beza nyer airiel landing kat katil..dina landing kat sofa!klako kan dorang ni..kenyang + mengantuk x hengat..hahaha..
    woiiiiii..shoping lagi???!!kayo2...lawo overall tu paeh..kena ngan anak ko yg enchem tu!!!i likeee

    ReplyDelete
  4. gile laaaa...berkotak baju. untung ayien dpt customer cam faiz ni. ayien lepas ni ko attack si faiz je beli baju2 ko. ko jet jet skit..berkotak la ko anta ke umah.. bagus..

    ReplyDelete
  5. suke na ko bli baju online ni kan... hehehe

    ReplyDelete
  6. Faizah....
    thanx la coz sudi promote kedai ku ittew
    aku tak sangka siap letak model sekali
    aku akan paparkan dlm blog aku nnt

    sila2 jenguk lagi
    ada stok baru tapi mostly utk baby jek
    tunggu next stok sampai

    ReplyDelete