Saturday, February 28, 2009

Shopping 70%!!

Weekend minggu ni aku x kemane pown..cume ade janji dgn kakak husband ku yg nk dtg umah die coz die nk masakkan tempoyak ayam..tp die bertukar tempat ke umah ucu lak kat puchong..so menu ari tu ialah Tempoyak masak ayam n Kari Ketam..sungguh xdek kene mengene antare satu same lain..tempoyak n kari..cube kowang bayangkan..ekekee..tp aku mkn tempoyak ayam je la, kalau aku mix kang mau mabok aku..kaahh..tp aku x snap pic food pon sbb nnt sian kowang ade yg terlior lebih2 lg yg berbadan due tu..ekeke..jgn marah erk..mungkin aku type pon kowang dah terlior ape lagik tgk pic..kahh

Airiel yg sonok sgt kat umah ucu jumpe sepupu2 die..
Lepas je dah kenyang kat umah ucu kitorg pegi JJ ioi mall..dgr kate ade less..tp skit jerk setakat 10% to 20%..so hubby ku ambikla 1 kemeje n stokin die..n aku 2 pasang baju murah..okla..Airiel nye baju aku x beli sbb dah borong banyak kat intenet..die melalak sakan sampai guling lak nkkan bola ping pong..sabo jerklaa..x penah guling camtu tp die minat sgt lak dgn bola tu sbb slalunye bola pingpongkan kosong tp yg ni ade corak mcm football,basketball dgn tenis..layankan je la..nasib baik x bape mahal..huhuuh..

Inila yg kitorg rembat kat JJ IOI Mall..
x banyak sbb xdek diskaun banyak..keh keh..

Ini pulak bola ping pong yg airiel guling sakan
nakkan tu


Lepas gi JJ tu kitorg pegi lak Sg . Wang, ade jumpe member kat sane..so jalan punye jalan tetibe terbenti kat Googles shop..70% seyyy.....kemeje long sleeve from 79.90 jadik rm23.97..hadei..smue pakaian dalam tu got 70% discount..ape lagik..rembatla kan sbb sgt murah..t shirt pon jadik rm13..
Baju yg di rembat kat Googles shop @ Sg. Wang..
4 helai ni x sampai RM80 pon..worth kan?

Lepas dah habis jalan kat Sg. Wang pegi lak kat highway Kesas Awan Besar pekene Sate Hj. Samuri..pdhal kat sg wang dah mkn nasi ayam kat food court die...camanela nk kurus ni kan? huhuhhhuhu...

1 comment:

  1. mcm penah tgk jek baju tu...muat2 ekkk utk airiel...yg lain camne???muat tk??? yg espirit tu besar lagikan...yg levis tu lagilaaaa confirm2 lambat lagi baru airiel boleh pki
    hik hik hik

    ReplyDelete