Friday, February 13, 2009

kereta ku eksiden...Hwaaa...

Hwa...kete aku ekseden....mase ni otw balik umah dr ofis..husband ku yg bwk..tengah2 die laju tetibe ade lori masok line kanan pastu dah la main masok slow lak tu..dah hon n bg lampu pon still jgk die slow...mmg bute tuli...bengang btol haku....dah la keteku ini buruk bertambah buruk la die..huhuhuh..sedey aku..matlamat aku skrg ni nk kumpul duit nk cat balik kete ni...dah la aku x leh claim insuran lori tu sbb polis bodoh kap lam ye nge kat balai tu mcm bangang..die kate salah aku jgk pdhal lori tu yg tetibe ubah haluan..menci akuu!!!HuhhH!!!tp Alhamdulilah la kitorg ok jerk..xdek cedera skit pon..





3 comments:

  1. la sian ko. claim je la insuran kete ko. xyah clain insuran lori. paling habis pun ncb insuran utk tahun ni takde. tahun depan ada balik. teruk ni ..cam kak ila xcident dulu.

    ReplyDelete
  2. adoii..parah weii. sib baik korang xde apa2.

    ReplyDelete
  3. macam kes kete lakik aku dulu...mmg kompom org tu takmo ngaku salah... last2 insuran kita gak yg luak..pehtu kena bayar tinggi balik.. pehtu kena laks bayar saman polis lagik...leceh klau bab2 eksiden nih...

    ReplyDelete