Monday, February 16, 2009

Hot Mummy Tag from Kak Wil aka Bibu

Ini adalah first tag yg aku dapat dlm blog ni..almaklumla aku baru je memblogkan diri pd thn 2009 ni..ekekee..tp kak wil tag aku sblm aku mempublishkan blog ku ini..tq k wil..smg murah rezeki ko..(Ape kene mengene lak ni) kahhh..so aku jawab erkk..

Do you think u r hot??
Ya...hot hot chicken shit..kaaaaaahh.. Upload a pic of u...


Why did u like this picture?
sebab aku sgt gedik n getiks waktu ni..kahhh..n of course kerane aku slim mase ni..huhuhuh...


When was the last time u eat pizza?
mase kat dataran putrajaya yg aku dok bentang suratkabar tarok domino's pizza..ekeke..


The last song u listen to?
Andra and the Backbone - Sempurna..sbb hp aku baru bunyik en. somi call..ehehe..


What r u doing rite now beside doing this?
buat keje kat ofis..aku mengulau kerane tag ni hokeh..


What name you prefer besides yours?
hurm..Faiz kot..sbb ramai jgk panggil aku dgn name tu..


People to tagged:
1) Nurul Huda mama Aqil
2) Fazla single but not available
3) Yaya Mama Adam
4) Sarah Hanim mummy Sofea
5) Ayien Mummy Jayniell


Who is No 1?
Huda..member skool cum member mengandung cum member beranak cum member merayap..ekekeke..


Who is No 2?
member jgk..member sebanting..tp die ni x kawin lg..ko bayangkan je la erk ko dah kawin sambil jawab tag nih..ekekek..


Who is no 3?
member blog..tp hubby die dok setmn sebanting dgn aku dedulu n kwn kpd abang aku


Who is No 4?
member m.com yg sgt sedap sore die bile nyanyi kat red box n juge rakan seduet aku kat sane...kahhh..


who is no 5? member m.com jgk, tokey baju anak2 kitorg..slalu borong dgn die sbb die bagik very the special price..eehehe..credit skit kat die http://babyjayscloset.blogspot.com/

so kpd 5 kawanku itew sile jalankan tugas anda k...

1 comment:

  1. oh dah ade blog, bagus....
    tag, akan menyusul di entyry baru nanti....

    ReplyDelete