Tuesday, February 3, 2009

CNY Company Dinner..

Today is a 9th day of CNY 2009..hari ni company aku ade wat dinner kat Oriental Pearl Restaurent, Bukit Kiara Resort..cny thn ni meriah gak utk aku sbb aku dapat 3 angpow, walaupon 3 jerk tp isi didalam tu agak banyak jgk..ehehe...n aku dapat jgk hamper dr akauntan aku...Thank you Mr. Eng..eehehe..juadah dinner ni ialah chinese food..okla good experience for me sbb aku first time rase yin sang (btol ke aku eja ni), sedap jgk..so tgk je la gamba mknan kat bwh ni erk..yin sang n beberape food lagi x snap sbb baru kuar kamera...ehehe..so layankan je la k..habis dinner pkl 10 sampai umah 11+..sian Airiel ku tunggu lame..mase aku sampai die tgh minum susu sambil baring atas katil dgn mate yg tekelip2..eehhee..die nampak je aku balik teros die bangun..ehehe...sorry ye sayang..balik lambat hari ni jerk..

Hamper dari akauntan aku..tenkiu.. nge..

Me n Wendy..my office manager

muke x sabar nk makan..kaaaaaaahh..

hurm yummy prown ni..sgt juicy...

Engineer2 kat ofis.. ade sorg lagi x masok dlm gambo..

ikan patin stim..sgt fresh..sweet giler..

Butter Prawn...Very Tasty..

Vegie..Mushroom n Brocoli

Lotus Fried Rice..

Time for Desert...
Hari ni jgk ialah Befdey Boss aku..so kitorg wat surprise utk die..die baru balik dr Australia mase ni so die x masuk ofis n terus dtg ke sane..habis je smue makanan datang kitorg pon kluarkanla kek ni utk die..ehehe..tekejut berok bos..Happy Befdey Boss..smg thn ni dapat bg staff good increament k..ekeke..
Chocolate Banana from Secret Recipe

Boss n die punye Driver..Pakcik Ramly..

Happy 66th Birthday Boss!!

Time to blow the candle!!

No comments:

Post a Comment