Saturday, February 28, 2009

Shopping 70%!!

Weekend minggu ni aku x kemane pown..cume ade janji dgn kakak husband ku yg nk dtg umah die coz die nk masakkan tempoyak ayam..tp die bertukar tempat ke umah ucu lak kat puchong..so menu ari tu ialah Tempoyak masak ayam n Kari Ketam..sungguh xdek kene mengene antare satu same lain..tempoyak n kari..cube kowang bayangkan..ekekee..tp aku mkn tempoyak ayam je la, kalau aku mix kang mau mabok aku..kaahh..tp aku x snap pic food pon sbb nnt sian kowang ade yg terlior lebih2 lg yg berbadan due tu..ekeke..jgn marah erk..mungkin aku type pon kowang dah terlior ape lagik tgk pic..kahh

Airiel yg sonok sgt kat umah ucu jumpe sepupu2 die..
Lepas je dah kenyang kat umah ucu kitorg pegi JJ ioi mall..dgr kate ade less..tp skit jerk setakat 10% to 20%..so hubby ku ambikla 1 kemeje n stokin die..n aku 2 pasang baju murah..okla..Airiel nye baju aku x beli sbb dah borong banyak kat intenet..die melalak sakan sampai guling lak nkkan bola ping pong..sabo jerklaa..x penah guling camtu tp die minat sgt lak dgn bola tu sbb slalunye bola pingpongkan kosong tp yg ni ade corak mcm football,basketball dgn tenis..layankan je la..nasib baik x bape mahal..huhuuh..

Inila yg kitorg rembat kat JJ IOI Mall..
x banyak sbb xdek diskaun banyak..keh keh..

Ini pulak bola ping pong yg airiel guling sakan
nakkan tu


Lepas gi JJ tu kitorg pegi lak Sg . Wang, ade jumpe member kat sane..so jalan punye jalan tetibe terbenti kat Googles shop..70% seyyy.....kemeje long sleeve from 79.90 jadik rm23.97..hadei..smue pakaian dalam tu got 70% discount..ape lagik..rembatla kan sbb sgt murah..t shirt pon jadik rm13..
Baju yg di rembat kat Googles shop @ Sg. Wang..
4 helai ni x sampai RM80 pon..worth kan?

Lepas dah habis jalan kat Sg. Wang pegi lak kat highway Kesas Awan Besar pekene Sate Hj. Samuri..pdhal kat sg wang dah mkn nasi ayam kat food court die...camanela nk kurus ni kan? huhuhhhuhu...

Friday, February 27, 2009

M.Com @ Red Box, Pavilion

Hari yg dinantikan telah tibe..setelah lamenye plan nk pegi melalak..ekkekke..tp aku lambat skit lak sbb mak aku ajak pegi pasar dulu lak pagi tu..so dgn lajunye aku drive nk ambik Her n Kak Aiza kat Sg. Besi..sowie erk korangg...setengah jam aku dah sampai kat situ..ekeke..punyela pecut..so pas ambik diorg terus pegi ke tempat yg dituju menggunekan smart highway..sampai2 kat sane diorg dah start melalak dgn jayanyee...amatla enjoy k..sampai x ingat anak dgn laki kejap...kaahh...dgn gelagat Kai Ai n Her..kocok2..kahhh..lawak2 korg nih..tp mmg enjoy..next time kite pegi lagik k...so saksikan la gambar2 terlampau ni...kaaaaaaah..


Red Box @ Pavilion

Desert yg ade...

Macam2 ade...seafood ade..mmg berbaloi..

My Foods

Her cup cakes..sgt comey n sedap..

Photograper yang x bertauliah

Mak2 Budak..

Me n Sara..long time no see..miss her a lot!!

Geng Car Pool aku...Yana, Her n Kak Aiza

Me with Ratu Gelek Inul mahupon Shakira..Kak Ai..

Artis Pop..tgh peknen tuh..

ini la artis yg dapat anugerah Suara Paling
Jantan...layan lagu Fiq tu....ekekkee..

post wanita bersuare jantan..ekekek...

Gelek jgn x gelek kak..kahhh..

Cinta 100%, mmg kene pegang mic camtu..ekkekee

Ini lak artis balada...mmg merdu suare dak sara ni..
ni pon mak buyong jgk nih..ekekkee...

Duet bersama Sara..

Her Kocok...

Artis Dangdut..Her Kocok Kocok...

Nih Koir ke ape nih???

Aku sebok nyanyi ko sebok nk posing lak sara..



Mak dara dan anak dara..

joget lambak ke ko kak ila?? ekekkee...

Artis Lesbo...ekekee..

sampai mcm tu skali die punye feel..

Artis Jantan dan Artis Sopan





ni lagik sorg feel btowl dr bawah sampai atas kerusi

Matahari...



Ntah hape la yg di herankan tu..ekekeke..


Sara ni x abis2 ajak aku posing..ekekkee..


Minah posing

Inila akibat terlebih gelek..kahh




Gelek jangan x gelek...

Artis x sopan..

Artis Sopan..

Tokey Karaoke series kutip duit..

Sonoknye tokey ni dapat duit..




dah penat nk nyanyi..tu yg jadik camni tu..

Memule sorg...

Pastu 2 org...

Pastu dah smue nak jgk..kaaaaaahh..

Me with Alyn..Artis Sopan yg lom pecah dare..eekke.

Duet lagu Rossa bersama Alyn


Yana yang mkn utk 2 org..

gelek ala2 shakira kak ai..

Syakira..Hip's Don't Lie

gambar pakai timing yg x jadik sbb
kamera sebelah aku pon snap jgk..huhuuh..

Meninggalkan kesan tapak kaki di bilik no. 29

Bye Bye Encik Microphone..


We are in a red mood..



gile posing..

apesal aku gelak bace buku tu k ila series erk? ekekeke

konon bace buku..kahh..

Artis perasan..ekekek


outside Red Box..nk balik dah..

Dancing Queen

Aku cinta kepadamu..Aku rindu dipelukmuu..
Rossa..

Gelek...eheh..