Sunday, January 25, 2009

A FAMOSA - WATER WORLD

Pagi ni plan nak pegi Water World pastu terus masuk Safari..so pagi2 lagi dah bangun n siap..hurm...water world die x la best sgt pon..biase jek..n aku xdek mood nk mandi pown sbb air die kotor ler..hurm..so santai jer laa..yg beriye mandi en. somi la..siap die bwk airiel pegi naik bende yg tinggi tu sampai org tu kate kalau jadik apape tanggung sendiri k..cian Airiel die takowt kalau aku tau sure aku x kasi punye...huhuhuhh....

pagi2 dah bangun..layan tv sblm pegi..

tunggu ambik tiket..

sblm masuk jumpe la bende ni
sempene CNY..tp xdek angpow..ehehe..


ni pon ade jgk..sebenanye ade lagik
satu tp die sebok ambik gambo dgn org..

baru je masuk dah basah...blom terjun kolam pon lagik..
ih Airiel nih..


aksi x mandi pagi...kahhhhh




berusaha nk naik pelampung ni..
Almaklumla badan berat..kahhhh..
Akhirnye dapat naik...

Airiel wat muke letih lak..


Dah naik teros makan roti lapar..


Dah kenyang nk turun balik...


Somebody help me plz..







Posing je lebih..mandinye tidak..kaaaaahh...

skodeng en. azmi ku...ekekee..


Letih dah nak tido...


En. Azmi ku yg beriye mandi...
sbb die x mandi pg..ekekee..

Time to sleep.....

pic ni diambik lepas beli baju Airiel kat kedai
souvenir die...beli atas rm40 dapat ambik gamba
dgn ular ni free..kalau x krn pree x kose aku nk
ambik gambo dgn ular tu...

No comments:

Post a Comment