Monday, January 26, 2009

A FAMOSA - TAMAN BUAYA

Hari ni adalah hari yg terakhir iaitu hari check out..badan amatla penat sbb smlm jalan sakan sampai pkl 3am baru balik..so lepas check out mmg dah plan nk gi jln2 kat kota melaka..carik souviner skit sbb somi ku ini suke mkn dodol pandan yg kecik2 tu..destinasinye ialah Taman Boye Melaka..ehehe...ingat pastu leh la nk pg zoo melaka or naik beca ker..tp condition badan x mengizinkan dr tmn boye terus je balik n singgah lunch kat highway seremban..huhuh..xpela..next time k...ehehe...so pic2 di bawah ni mase kat tmn boye..sampai2 je dah menunggu show boye...okla show boye die..classical..siap tangkap gambo dgn anak boye lagik..tp biasela make moneykan..kene baya RM5,okla dari kat A Famosa..kene bayar RM23 utk ambik gambar dgn harimau sekeluarge lain2 binatang..mengarot jerk..kalau smue bende nk ambik gamba with kene baya baik aku x yah beli kamera..towl x???

boye tgh siap sedia nk wat show..

aksi tarik boye..

aksi memasukkan duit dalam mulut boye..

aksi berus gigi boye..

aksi comolot boye..kaahh...


boye ni cacat skit..cian dier..


gerun woo kalau jatuh dlm kolam nih..


boye gigi panjang...ekkeke..

posing sementare tunggu show boye..

posing lagik berlatar belakangkan kandang boye..

dan lagik..

bapak koboi dan anak koboi..

anak koboi merampas topi bapak koboi..


aksi pegang anak boye..kaaaaahh..

mase ni penjage boye bagik can tangkap gambo berdue..
jadik jgn tanye banyak2 mane airiel mcm dlm facebook k..
airiel dah diambil oleh penjage boye buat seketike..ekekeke..
airiel tidak memberus gigi boye mahupon main dgn boye pada
ketika ini k..ekekeke..
dan ini plak lepas kluar dr tmn boye..pastu jln2 la carik dodol...skali ade kete lembu lak..so layanla kan..bkn senang nk naik kete lembu..kl mane der..kaaaaaaahh...jakunnn haku...
posing atas kete lembu...

posing dgn lembu..x senang lembu tu nak minum air..

Bye Bye A Famosa...
View Condo dr highway mase otw nak balik..
Grab 2 baju utk Airiel..
yg biru tu beli mase beli dodol n yg putih tu beli mase
kat A Famosa Water World..sbb beli baju ni la dapat free
tangkap gambo dgn ular sawa kuning tu..kalau x, x hingin aku
tangkap gambo dgn ular tu..

No comments:

Post a Comment