Saturday, January 24, 2009

A FAMOSA - COWBOY TOWN

seperti yg dirancang lepas je mandi n siap kitorg kuar utk mengisi pewot dulu sblm pegi ke carnival show kat Cowboy Town,decide nk pegi mkn makanan yg femes kat melaka ni iaitu Asam Pedas..so pegi 1 restaurent ni name die ape bende tah tp ade name Apple..jauh sgt beza asam pedas dgn apple kan...ekeke...habis je makan ingatkan leh la sampai kat cowboy town utk tgk carnival show pkl 9pm..tp dah xdek rezeki kan..nk wat camner..huhuhuh...sampai2 je carnival show tu baru habis..kitorg di sambut dgn percikan bunga api..ekeke..jadikla tu dapat tgk bunge api..ekeke..so masuk je cowboy town meriah jgkk la..tp xdek bende pon..sempene cny diorg ade jemput penyanyi ala2 elvis presley..pastu ade tarian kebudayaan n ade jgk sesi bergambar bersame anak beranak harimau n org utan..mcm biasela kene bayoo..x kose aku...di samping tu en. azmi n member die ade main snooker n main hentam2 (Ape bende tah name tu, aku main hentam jerk..ekekek) dapat la toys utk airiel..okla...x la sebest mane pon..ade jgk terserempak dgn sazzy falak n husband n yasmin hani die tgh shooting..



posing sambil menunggu asam pedas



Airiel mcm biasela dgn kentang goreng die..


nasi putih telor masin n ulam utk dimakan bersama

Asam Pedas


Asam Pedas Ikan Pari...yummy...

Nasi Lemak Rendang Ayam
Ni aku punye menu sbb sebenanye
dah makan Asam Pedas mase memule sampai
Sesampainye kitorg di Cowboy Town..
Disambut oleh bunga api..
sedey sbb x sempat tgk carnival show..
Airiel takowt dgn bunge api


Some view at Cowboy Town

nasib nk snap pic kat sini free..
Tapi kalau dok atas donkey tu kene bayar ok..




Gaya gaya pemain snooker junior..kaaahh..



penyanyi yg ala2 elvis presley..


Hentam jgn x hentam bang..

Ini la hasil hentaman tu..
Nasib ade hasill..

Nak tido dahh..

Gaya gaya Airiel main snooker...

No comments:

Post a Comment