Sunday, January 25, 2009

A FAMOSA - ANIMAL WORLD SAFARI

Lepas je bilas badan n tukar baju dekat Water World terus je masok Safari plak..water world dgn safari ni sebelah menyebelah jerk..kat sini amatla enjoy..suke sgt dgn diorg punye Animal Show..soooo interesting n sgt menghiburkan..x rugi la baya mahal skit masok zoo ni..n aku kalau leh nk masok lg skali sbb nk tgk smue show die..oleh krn dah tau schedule die camane mmg kene pegi pagi..sbb show die dr pkl 2 sampai pkl 6 non stop...so dlm pkl 12 tu leh la jalan kat zoo die ni..sbb masok dlm pkl 2 lebih kitorg miss 1 animal show n miss jgk nk pegi monkey island..huhuh..tp xpela..multi animal n bird show die sgtla enjoy..elephant show pon aku miss sbb mase tu dah pkl 5 lebih nk kejar naik tram tgk binatang yg dilepaskan..die tutup pkl 6..so mase amatla mencemburui...so kalau korg x pecaye aku enjoy korg tgk pic2 ni k..





Bagi arnab makan..



Posing dgn boye..


Some interesting animals



Ni mase Multi Animal Show..
Yg wat show ni Beruang Matahari iaitu
Spesis Beruang yg paling kecik kat dunia ni
Die minum Diet Coke lagik..ekeke..



Ini pon Multi Show Animal...
Mmg lawak monyet2 ni..yg paling lawak
yang pakai bikini tu la..kaaaaaahh

Merak yg megah sblm show start..
Tarik bulu kang baru tau..


Airiel yg comot mkn coklat..

Parrot naik basikal sambil ucap Happy CNY..
sooo cute..

Mase ni acara buang duit..tayang rm10 utk lukisan
yg dipegang tu pastu burung akan ambik duit dr kite..
aku amat teruja waktu ni..rase mcm nk bg lagi dan
lagi duit rm10 kat burung tu..kaaaaaahh..
Pandaikan diorg wat business??

Ni mase naik tram..Airiel takowt
sbb besi die tu bergoyang dah mcm naik
roller coaster..ekeke..






sebahagian binatang yg ade mase naik tram..

video
video ni ambik mase bird show..
Parrot ni nyanyi lagu Birthday..
Amatla sumbang..ekekee..
So camne? enjoykan??
Bwk anak2 mmg la sesuai...

No comments:

Post a Comment