Monday, January 12, 2009

Aqil Rifqi 1st Birthday n My MoM 57th Birthday!!

ade 2 birthday nk citer..yg pertame ialah aku attend Aqil punye 1st Birthday pada 27/12/08 tp sebenanye Aqil ni lahir pada 10/10 (bestkan tarikh ni), tp oleh krn mak si Aqil ni iaitu si Mama Nurul ni nk pindah dlm mase yg terdekat tu yg die tunggu nk wat skali dgn die punye House Warming Party la kenkononnye kan...ekekeke...so parti bermule pkl 2pm tp aku telambat skit coz aku ni biasela last minute baru nk pegi carik hadiah..pastu lak dgn Airiel ku itew lagik...huhuhh...anyway aku nk ucapkan congrates kat ko Huda for your new home sweet home n congrates again bcoz Aqil dah pon sethn...kejap je kan mase berlalu...n congrates again n again krn Aqil nk dapat adik pulak lepas ni...sungguh amat meriah hidop ko...smg korang sekeluarge bahagia selamenye k...so let's see pic2 di bawah ni during Aqil's Party...tp mase ni kamera aku still ilang x dapat replacemen lagik so pic2 ni dr kamera ko la Huda aku cilok..kaaaaaaahh...

Well Done! ko punye food presentation amatla
outstanding...tp mase ni xdek delicious food lagik...
ni la umah baru Cik Huda...cantikkan?? ehehe..


During preparation... weh goodies bag Airiel
tinggal la mase ni..ekekee..

Aqil potong 2 kek tuh...

Suke sgt design pulut kuning ni..comey giler!!

Kitorg yg posing memosing sblm mengundur diri...
Airiel n Aqil..tp Airiel ni x nak posing lak..
die baru bangun tido..mood x bagos..uhuhuh...

Yg ni plak Birthday mak aku yg tercinta...yg ke bape? sebenanye yg ke 57 tp aku pi tarok kat kek tu 56..jadik mak aku x berganjak la plak umo die..kaaaaahh...silap lak aku..abah ku ckp xpela tolak sethn...ekekke...birthday mak aku ni jatuh pd 12/1/2009 hari isnin so kat ofis aku ade secret recipe so aku beli kek dr sane je la..tp alangkah tekejutnye aku bile sampai umah, kek ni dah jadik x cantik..hadeii...krn perjalanan ku yg amat jauh tu la agaknye jadik camtu...pastu pulak aku beli sate...celebrate kecil kecilan je..ehehehehe...
inila jadinya kek bile di bawa dari PJ ke Banting...

Sate yg sempoi tp sedap...
Abaikan pinggan kecik ade 2 pcs timun tu..
Itu Airiel punye..Airiel ku ini sgt suke mkn timun...
cian kek ini...huhuuh..


Emak dan Abah ku...

Aku dan Emak...

Aku dan Anak..ekekee...

Airiel dan Bibik...

Airiel makan sate...

Airiel buat muka kelakau mase nih..

During makan2 berlangsung...
Mcm2 posing ader..huhuh...

2 comments:

  1. beso sungguh umah mak ko ni. mmg selesa la kowang anak banak dok sini. dok sampai bila2 pun xpe sbb family ko sporting. siap ada bibik la tu. okla .. legaaa dok situ.

    happy befday mak faiza.. hehe

    ReplyDelete
  2. hepi belated beday mak Paih.
    patut le ko suke SR..dekat opis ko ye Paih?
    Aku tingin nak wat kek cam SR tapi derang tu bersecret sgt ler hehehe

    ReplyDelete